I løpet av det siste døgnet har bedriften på Napp vært å finne i en rekke store internasjonale aviser.
Etter et besøk fra fotojournalist Olivier Morin fra Associated Free Press har nesten 40 internasjonale aviser plukket opp historien om Angelita og Tamara. Det skriver selskapet på Facebook.
Nyhetsartikler om Lofoten Seaweed har vært å se i 38 aviser i løpet av de siste 24 timene, skriver selskapet onsdag ettermiddag.
Saken fortsetter etter annonsen
Glade for at tare-kunnskap spres
Angelita Eriksen og Tamara Singer driver Lofoten Seaweed. De er opptatt av ideen om å tilby bærekraftige matprodukter som smaker godt.
Tang og tare er råvarer som i liten grad er benyttet i de fleste kjøkken verden over, og dette håper de to å endre på gjennom bedriften på Napp.
De skriver at de er svært glade for at kunnskapen om sjøgress sprer seg gjennom den internasjonale oppmerksomheten som de nå får.