Vestvågøy janitsjar er klar for adventskonsert nymmer 40 i Buksnes kirke førstkommende søndag. Bildet er fra en konsert i 2013.

Adventskonsert for 40. gang

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
28.11.2019 17:18 - OPPDATERT 29.11.2019 00:03

Søndag 1. desember når Vestvågøy Janitsjar en milepæl. Da har de sin adventskonsert nummer 40 i Buksnes kirke.

Det er en stolt leder, Hugo Salomonsen som kan røpe at når Vestvågøy Janitsjar er ferdig med sin konsert førstkommende søndag, har spilt adventskonsert i 40 år på rad i Buksnes kirke.

- Vi har regnet på det og funnet ut at dette blir den 40. adventskonserten på rad i Buksnes kirke. Så i år er det litt spesielt, sier han.

- Vi har én jente som kommer ens ærend hjem fra Oslo for å være med på konserten, og vi har gjesteartister. Leknes skolekorps skal opptre, og vi får sanghjelp av Vivian Langstrand, forteller han. 

Dirigent Cosmin Harsian leder hele konserten, og Wenche Bolle blir konferansier.

- Vi skal fremføre tradisjonelle julesanger, men det blir også litt andre overraskelsen. Konserten varer rundt tre timer, og det blir en liten pause midt i konserten, og vi håper selvsagt på fulle hus, sier Salomonsen.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.