8. trinn er klare til dyst på lørdag.

Auksjon og loppemarked på Ballstad

Skrevet av Frida Bakke Stensen
24.10.2019 07:30

Lørdag 26. oktober blir det loppemarked og auksjon på ungdomshuset på Ballstad. Det er 8. trinn ved Ballstad skole som arrangerer, for å tjene inn penger til klassetur i 10. klasse.

- Vi prøvde på et lignende arrangement for fotballaget ifjor og det var en braksuksess.  Mange fra laget går i klassen, og resultatet ble at mange av ungene som var var med på arrangementet kom å spurte om vi kunne gjøre det igjen, forteller Sonja Berg fra foreldregruppa. 

Selve arrangementet varer fra 11.00 til 15.00, og da blir det både loppemarked, kafé og god gammeldags tombola. Det blir også auksjon, der John-Inge Berg skal være auksjonarius. 

- Det er gøy å få til et slikt arrangement, for det er både sosialt og noe barna kan være med å hjelpe til på. Vi voksne har samlet inn lopper og auksjonsvarer, og bruker denne uka til å rigge opp på ungdomshuset. På lørdag får ungene et større ansvar, hvor de skal trø til med å stå i kafé, ta i mot betaling og selge tombola, forteller Sonja videre. 

Hun lover også at det er noe for en hver smak, og at kafeen skal ha mye godt å by på. 

- Dette passer for hele familien og folk i alle aldre, så ta med alle mann og kom innom på lørdag, sier hun. 

 

 

Les mer om:

Ballstad
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.