Avisa Lofoten melder oppbud

Skrevet av Marius B. Staveli
19.06.2019 10:04 - OPPDATERT 19.06.2019 10:19

Knappe fem år etter oppstarten på Leknes legger Avisa Lofoten ned driften.

– Den økonomiske situasjonen tilsier at det ikke lenger er grunnlag for drift av avisa. Dette er ingen god dag, det skjønner vel alle, sier styreleder Kenneth Grav i Avisa Lofoten.

Grav benytter anledningen til rette en takk til de som har stått på for Avisa Lofoten siden oppstarten, både tidligere og nåværende ansatte.

Avisa Lofoten ble startet for å gi leserne i Vest-Lofoten et alternativ til Lofotposten og Lofot Tidende. Den første utgaven av Avisa Lofoten ble bært ut den 30. september 2015, og daværende redaktør Benjamin Einarsen var en av de som trådde til for å få avisa ut i kassene. Den siste avisa ble distribuert den 12. juni 2019.

Den 1. September 2017 ble Lars Eidissen ansatt som redaktør i Avisa Lofoten. Han ble i jobben i et halvt år. Benjamin Einarsen ble konstituert som redaktør. Maja Borgvatn Karlsen var og konstituert redaktør en kort periode, før dagens redaktør Marius B. Staveli ble ansatt i september 2018.

– Jeg vet at det er mange som er glade i Avisa Lofoten og dessverre skuffer vi nå mange av våre trofaste lesere. Takk for at dere var med oss, sier Staveli som også skryter av innsatsen de ansatte har lagt ned siden han kom til avisa.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.