MÅLFARLIG: Pål Berg scoret også i forrige kamp, hjemme mot Grovfjord/Harstad 2. I dag tegnet 43-åringen seg for nok en avgjørende scoring. Foto: Lars Eidissen

Ballstad med sterk borteseier: - Vi kunne ha ledet både 6- og 7-0!

Av Lars Eidissen
05.05.2018 20:47 - OPPDATERT 05.05.2018 20:47

Ringreven Pål Berg (43) satte inn målet som viste seg som avgjørende for Ballstad i Narvik i dag.

Ballstad tok i dag en sterk borteseier mot Mjølner 2 i 4.-divisjon. Med det har oransjetrøyene fått en flott start i 4.-divisjon med seks poeng etter tre kamper og kun én hjemmekamp hittil.

I dag ble det 2-1-seier på bortebane etter at Fillip Mørkved og Pål Berg hadde sendt BUIL i tomålsledelse med scoringer på hver side av pausen.

Pangstart

Først på overtid i kampen klarte Mjølner 2 å få hull på byllen på Ballstad-forsvaret.

- Vi møter et ungt og godt Mjølner-lag som er hurtig og teknisk bra. De hadde ikke med seg noen store forsterkninger fra A-laget, men det var likevel et bra lag som kriger mye. Det er fordelen med unggutter, de har lyst til å prestere for å komme opp i 2.-divisjon, rapporterer Ballstad-trener Ivan Myklebust.

- Når det er sagt, så er vi skikkelig gode den første halvtimen, og da kunne ha ledet både 6-0 og 7-0 hvis vi ikke hadde vært uheldig og udyktig.

Hyller Møller

Etter pause forsøkte Ballstad å flytte seg høyere og sette mer press på motstanderne, men de fikk en downperiode midtveis i omgangen, ifølge treneren.

- De hadde riktignok bare et skudd på mål, så fireren bak hadde god kontroll, sier Myklebust og fortsetter med å trekke frem en "kamphelt":

- Så bestemte Alexander Møller seg for at dette skulle vi f… meg vinne, så skrudde han seg opp et par hakk. Da fikk han med seg de andre, sier treneren.

Neste lørdag venter en storkamp for Ballstad med lokaloppgjør borte mot FK Lofoten i Svolvær.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.