Prosjektleder Ove Berg ser dystert på Leknes basseng sin tilstand

Bassenget mot krise

Skrevet av Andre Bruun
25.01.2020 23:35 - OPPDATERT 26.01.2020 16:23

Onsdag møttes referansegruppa for svømmehaller i Vestvågøy for å ha en grundig gjennomgang av statusen for bassengene i Vestvågøy kommune, og ikke minst få kunnskap om de kravene som gjelder i dag

Prosjektleder Ove Berg ledet møtet, og han brukte den første delen på å fortelle om det gapet som er mellom dagens krav og tilstanden på dagens anlegg.

Leknes svømmebasseng i krise 
– Bassenger har en levetid på 20 til 30 år. Anlegget på Leknes står framfor større utbedringer for å bringe de opp på et akseptabelt nivå når det gjelder HMS, renhold og miljø. Besøkstallene faller og vi ser en sammenheng mellom dem og tilstanden til bassenget, fortalte Berg.

Han fortsatte med å utrede hvor viktig det er å komme i gang med en prosess for å finne en løsning på problemet så snart som mulig, og utredet mandatet arbeidsgruppa har.
– Mandatet fra kommunestyret er å utrede hva vi skal gjøre. Sentral løsning eller desentralisert løsning er et av hovedspørsmålene referansegruppa skal svare kommunestyret på.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.