Beredskapsgruppen sitter i krisemøte

Skrevet av Andre Bruun
18.03.2020 20:11 - OPPDATERT 19.03.2020 06:31

Beredskapsgruppen i Vestvågøy sitter akkurat nå i krisemøte etter at det kom informasjon om at en pasient er innlagt på Gravdal sykehus med koronasmitte.

Nyheten om at en pasient ved sykehuset på Gravdal er smittet med koronavirus kom i ettermiddag, og akkurat nå sitter beredskapsgruppen i kommunen i krisemøte.

Gruppen vil i samråd med kommunelegene og myndighetene avgjøre hva som skal skje videre og hvilke tiltak kommunen og regionen vil ta. 
- Vi sitter akkurat nå i møte i beredskapsgruppen, og vil komme med en melding i løpet av kvelden om omstendighetene rundt det bekreftede tilfellet av koronavirus.

Kommunens beredskapsgruppe har utarbeidet en plan som skal effektueres i det tilfellet et bekreftet tilfelle av smitten finner sted. Videre informasjon vil bli gitt til innbyggere og alle som har vært i kontakt med personen som er bekreftet smittet.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.