Blest anker ikke videre - Knausen rykker opp

Skrevet av Thomas Rud
04.10.2018 14:48 - OPPDATERT 04.10.2018 15:29

Blests fotballherrer har bestemt seg for å ikke anke poengstraffen til fotballforbundet.

Blests fotballherrer i 5. divisjon ble tidligere denne uken dømt til tap i seriekampen mot Kabelvåg. Grunnen var at de ifølge dommen fra kretsen skal ha brukt en spiller som skulle sonet karantene. 

Det førte til tre færre poeng, og dermed gikk Knausen forbi dem på tabellen og inntok tabelltoppen. Tirsdag var siste serierunde, og både Knausen og Blest vant sine sine siste kamper. Dermed knep Knausen opprykket til 4. divisjon. 

Blest varslet etter avgjørelsen fra kretsen at de ønsket å anke til fotballforbundet. Torsdag kom beskjeden om at klubben ikke anker videre. Dette bekrefter lagets kaptein Thomas Elvebakk. 

– Jeg har også ringt Knausen og gratulert dem med opprykket, sier han. 

Årsaken til at Blest varslet anken var at de mente at det ble gjort en feil i en kamp. Samtidig la ikke klubben skjul på at de hadde signert på kamprapporten fra den aktuelle kampen.

– Vi har innsett at vi har fulgt for dårlig med og må ta det på vår kappe, fortsetter Elvebakk.  

Han mener Blest var innstilt på et opprykk, men nå ønsker de å bruke dette som en motivasjon og en lærepenge fram mot neste sesong.

– Det er bittert, og det er en bitter måte det skjer på. Det er ikke den måten vi ønsker at 5. divisjon skulle bli avgjort på. Vi får føle oss som moralske vinnere, sier Elvebakk. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.