Økoråd Lofoten blir en tungvekter i rådgivningsbransen i nord

Blir enda større

Skrevet av Leserbidrag
02.10.2020 10:40 - OPPDATERT 02.10.2020 15:40

Lofoten Økonomiservice AS kjøper seg inn i Økoråd Gruppen AS og blir en del av et av de største miljøene for regnskap og rådgivning i Nord-Norge under markedsnavnet Økoråd Lofoten.

Økoråd Lofoten blir franchisetaker i Økoråd, lokalt eid og styrt av daglig leder Anna Lise Bringsli og styreleder Trygve Nilsen.

Økoråd Gruppen AS styrker med dette sin markedsposisjon i Lofoten hvor de fra før har kontor på Leknes.  Gruppen har med dette 11 kontorer under sin paraply.  Total forventes kjeden å ha en samlet omsetning på ca. 95 mill. i 2020. 

  Med til sammen 100  rådgivere representerer Økoråd Gruppen et betydelig kompetansemiljø innenfor regnskap og økonomisk rådgiving i Nord-Norge. Gruppen har i dag kontorer i Henningsvær, Svolvær, Leknes, Sortland, Myre, Stokmarknes, Evenskjer, Narvik, Steigen, Bodø og Herøy.

Daglig leder og kjedeansvarlig i Økoråd Gruppen, Geir-Arne Mathisen er  svært fornøyd med å ha fått Lofoten Økonomiservice med på laget.
-  Kontoret er veldrevet og menneskene som nå blir en del av Økoråd Gruppen representerer et solid kompetansemiljø og en styrke for kjeden.

- Medarbeiderne i dag må være kompetente rådgivere og dyktige regnskapsførere. Vi skal være oppdaterte og løsningsorienterte, samtidig som vi skal fremstå nytenkende og langt fremme digitalt, forteller daglig leder Anna Lise Bringsli og styreleder Trygve Nilsen.

- Det vi står for og verdiene til Økoråd Gruppen er sammenfallende og gjør valget enkelt for oss. Tjenestetilbudet vil være det samme, men i et større miljø er det også flere ressurser å trekke på. Bransjen er i stadig omstilling samtidig som det blir stilt stadig nye krav fra myndighetene. Ved å gå inn i Økoråd vil vi være flere som tenker sammen og vår felles kompetanse blir styrket.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.