Børje Sørensen er en av de 18 heldige som får muligheten å delta på Europas høyeste offisielle trenerutdanning. Foto: Thomas Brekke Sæteren / NFF

Børje Sørensen tatt ut til UEFA PRO

Skrevet av Maja Borgvatn Karlsen
02.08.2018 13:35

18 nye trenere klare for UEFA PRO-lisens i perioden 2018-2020. Den tidligere Ballstad-treneren er på listen over de heldige som får muligheten å delta på Europas høyeste offisielle trenerutdanning.

Det melder Norges Fotball forbund.

Utdanningen retter seg mot trenere som har potensial og ambisjon om å være hovedtrener i nasjonal og internasjonal toppfotball, og temaer som behandles på NFF UEFA Pro-lisens er knyttet tett opp mot trenerens reelle utfordringer på fotballens toppnivå.

Tre fra Norge 

Nå er 18 nye trenere tatt ut, deriblant tre fra utenfor Norge.

- Vi har et samarbeid med Island og Færøyene, så Kristjan Gudmundsen fra IBV Vestmannaeyjar, Oli Stefan Floventsson fra FC Grindavik og Mikkjal Thomassen fra Kl Klaksvik er tatt ut. Jeg synes de 18 trenerne er en spennende gruppe og med litt yngre trenere enn tidligere årganger, sier fagansvarlig for trenerutdanning i NFF, Dan Eggen til Norges Fotball forbund.

 Første samling for gruppen er 11. - 14. oktober.

Følgende trenere er tatt ut:

Børje Sørensen

Håkon Grøttland

Kenneth Dokken

Kjetil Knutsen

Kristjan Gudmundsen

Mikkjal Thomassen

Oli Stefan Floventsson

Alexander Straus

Thomas Dahle

Vanja Stefanovic

Jørgen Isnes

Tarjei Smågesjø

Haakon Lunov

Amund Skiri

Bjarte Lunde Aarsheim

Arild Sundgot

Lars Petter Andressen

Øyvind Leonhardsen

Kilde: www.fotball.no

 

 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.