Mann brøt seg inn i hus og truet familie

Skrevet av Thomas Rud
02.10.2018 11:42 - OPPDATERT 05.10.2018 20:48

En mann brøt seg natt til tirsdag inn i et hus på Leknes og truet en familie.

Nordland politidistrikt melder på twitter at en person tok seg inn i et hus på Leknes natt til tirsdag og truet en familie. Ifølge operasjonsleder Remi Johansen ved Nordland politidistrikt er gjerningspersonene en norsk mann i 20-årene. 

– Familien skal ha klart å sperre personen inne, men mannen skal ha klart å stikke av. Han ble pågrepet av lokalt politi klokken åtte i sentrum av Leknes, sier Johansen.

Familien er preget
Politiet fikk melding om innbruddet klokken 0620 da familien skal ha oppdaget personen i huset. 

– Vi håper at det skal gå bra med dem. Familien får nå oppfølging, men det er klart at de er preget av det som har skjedd, sier Johansen. 

Familien får nå oppfølging av kommunens kriseteam etter nattens traumatiske opplevelse. Ifølge operasjonslederen vil videre etterforskning vise hva som har skjedd og hvorfor mannen brøt seg inn hos familien. 

– Nå skal vi gjøre avhør av de involverte, og vi skal sende en kriminaltekniker til stedet. Den pågrepne skal også avhøres, og det blir opp til politijuristen om han skal fremstilles for varetekt eller ikke, sier Johansen. 

 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.