Eirik Næss, Lars Støvland og Chris Medina kommer til Nusfjord på fredag.

Julekonsert med Chris Medina og venner i Nusfjord

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
25.11.2019 11:00

Det blir julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland i Trandamperiet i Nusfjord førstkommende fredag.

Med seg har de fantastiske Lofoten Noices for å sette en ekstra piff på opplevelsen. 

Chris Medina, Eirik Næss & Lars Støvland legger tradisjonen tro ut på juleturné. Dette er tredje året de gjør dette og de forrige årene har de høstet strålende kritikker fra lokal presse og fylt kirker og folk med julestemning over hele landet. 

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten «What are Words», som toppet listene i blant annet Norge i lange tider.

Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge. Han var nylig med i «Århundrets stemme» på TV2 og gjorde seg bemerket med flere flotte opptredener. I år er han aktuell med deltagelse på Melodi Grand Prix, samt utgivelse av singelen «Cut Me». Med seg på turneen har han med seg Eirik Næss og pianist Lars Støvland.

Eirik Næss er også en artist som har bemerket seg i Norge - mest kjent fra Idol 2015 da han fort ble kjent som en av favorittene det året. Senere har han gjestet Beat For Beat, God Morgen Norge og diverse andre radio og tv-program. Han har i tillegg til artistkarrieren jobbet med en rekke spennende artister de siste årene, og har blant annet figurert i bandet til fjorårets Stjernekamp på NRK. 

Lars Støvland er en av Norges mest brukte pianister og reiser stadig med flere av de mest profilerte artistene i Norge. Som arrangør har han i en årrekke jobbet med velkjente artister både i inn og utland.

Sammen spiller trioen en konsert med fokus på god musikk. De presenterer egne versjoner av kjente og kjære julesanger samt noe eget stoff. Det blir naturligvis også gjensyn med Medinas uforglemmelige «What are Words».

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.