Sigvart Dagsland og Bjørn Eidsvåg. Foto: Pressefoto

Dagsland og Eidsvåg til Lofothallen

Skrevet av Pressemelding
25.03.2019 10:00 - OPPDATERT 27.03.2019 12:02

Sigvart Dagsland og Bjørn Eidsvåg legger ut på turné sammen til høsten. I oktober kommer de til Lofothallen.

Fredag 11. oktober klokken 20 står de to på scenen sammen i Lofothallen. 

– Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld, skriver Lofothallen i en pressemelding. 

Bjørn Eidsvåg mener Dagsland har en av Nordens flotteste stemmer, og at det blir en fryd å jobbe med han. 

– Det vanker gåsehud hver gang. Nå blir det altså rikelig med gåsehud-muligheter i høst. Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «..når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være høstens riktige valg, sier Eidsvåg i pressemeldingen. 

Også Dagsland gleder seg svært mye til konsertene. 

– Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt. Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være penere enn henne.  Og da var jo valget enkelt, sier Dagsland. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.