Førstkommende fredag blir det endelig Stand Up på Meieriet igjen
Stand Up på Meieriet

Deilig med fliring igjen

Denne helgen åpner Stand Up Lofoten latterportene igjen, etter en nitrist koronapause. Helse er viktigst når Benjamin Einarsen inviterer på skrøner og skjemt. Det blir uansett garantert morsomt når en av Norges mest kjente Stand Up komikere, Dag Sørås overtar storsalen på fredag.


- Stand up i disse tider skal være tygt og morsomt, og i den rekkefølgen. Vi har både leid inn og kjøpt inn til sammen nærmere 60 bord, som sammen med stolene blir møysommelig utplassert etter gjeldene smittevernsregler. Det betyr at det blir 135 gjester i en sal som egentlig tar 336, forteller Benjamin Einarsen, daglig leder i Stand Up Lofoten.

- Heldigvis har vi fått på plass en ekstraforestilling som begynner kl. 21.00 eller så fort vi har klart å fått spritet ned alle soler og bord etter første forestillingen. Det er i skrivende stund bare et fåtall billetter igjen før begge forestillingene er utsolgt.

Stor interesse
Billettene til showet ble digitalt røsket ut av bookingmaskinene omentrent før de var tilgjengelig, så Einarsen så seg nødt til å sette opp ekstraforestilling.
- Jeg håper inderlig at vi får utsolgt også ekstraforestillingen i god tid før dørene åpner, så vi slipper etterregistrering av navn og omrokkeringer på bordene i siste liten før showstart. Men det ser veldig lovende ut, sier han.

- Det blir salg av drikkevarer, både med og uten alkohol, og dette vil kun foregå via bordbestilling og bordservering. Alle gjestene skal kunne føle seg trygge på at smittehensynet blir tatt på alvor.

- Etter å ha avlyst både Klubbkveld, soloshow med Kevin Kildal og ikke minst Standupfestivalen, er det en uvirkelig lettelse og enorm glede å endelig kunne invitere til fliring igjen!

- Jeg ser at mange andre aktører og artister dessverre har måttet avlyse også nå i høst, og da er det ekstra godt å kunne tilby ikke bare noe kulturelt men Norges kanskje beste stand-up-komiker på Meieriet nå på fredag.

Blir det mer stand up på Leknes i coronaåret 2020?
- Jeg har lyst å si klokkeklart ja, men er helt avhengig av å se hvordan fredagen går. Marginene økonomisk er værre nå enn noen gang, men det aller viktigste for meg er at publikum har det bra. Blir det utsolgt og alle er fornøyde med stand up under de restriksjonene vi er pålagt, så blir det mer stand up også i 2020.

Debatt
Nye Avisa Lofoten AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.