Foto: Anders Botnmark.

Det blir flammer, kamp og vikinger

Skrevet av Sigrid Eliassen Sand
30.07.2018 10:10 - OPPDATERT 31.07.2018 08:02

Omlagt 150 vikinger, sammen med tusenvis av publikummere, står klar til startskuddet av Lofotr Vikingfestival. Den årlige festivalen ved Lofotr Vikingmuseum avholdes 8. – 12. august.

Marked, konserter, teater, kurs, leker og moro er standard på Vikingefestivalene på Borg. Folkene bak årets arrangement lover intet mindre.

 Foto: Kjell Ove Storvik

Enda større tilbud for barn

Med hele familien i sikte byr årets festival på enda flere aktiviteter for barn. Det blir Gjøglerskole, bueskytterkonkurranse, Snorres Snurresaga med Magnus (kjent fra barneTV med dragen Kosinus) og mye mer.

Arrangørene kan gledelig fortelle at både historieforteller Jerker Fahlström og vikinglekekspert Ben Clarke returnerer etter stor suksess tidligere år. Nytt for året er besøk av Tony Blom, som også er populært kjent for å stille i stand morsomme aktiviteter.

 Foto: Anders Botnmark.

Men barna kommer ikke til å moro seg alene. Vikingene lover mye skøy også for voksne. Hvor kjærringbæring, rokonkurranse og vikingens moteshow er blant det som står på programmet.

 

Nyhet: Storynight med Tokk

Torsdags kveld arrangeres en historiekveld med servering i skogen. Dette er helt nytt av året og arrangørene tror kvelden kommer til å bli stemningsfull. Til deltakerne kan de love lammesodd og fantastiske historier rundt leirbålet.

 Foto: Kjell Ove Storvik

Spektakulære opplevelser

Fightershow, flammeshow og dramatiserende fortellerstunder preger programmet. Samlet kan besøkende forvente seg både action, humor og kunnskap om en spennende tid.

Vikingene gleder seg, gjør du?

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.