Lene Henningsen, Marianne Eidem, Randi Willassen Rasmussen og Bingo-Clas i "Gravdal - Opp og Fram" gleder seg til Seinsommerfæstn. Foto: Maja Borgvatn Karlsen

- Det blir (mest sannsynlig)!

Skrevet av Benjamin Einarsen
09.08.2018 20:25 - OPPDATERT 12.08.2018 21:31

Seinsommerfesten på Gravdal nærmer seg nå snart 100 forhåndsolgte billetter, det som er skjæringspunktet for om det blir fest eller ikke.

- Vi håper å runde 100 solgte de nærmeste dagene så vi kan være 100% sikre på at det blir fest på Gravdal neste lørdag, sier Lene Henningsen i arrangørkomiteen. 

Seinsommerfesten på Gravdal er en dugnadsfest og en av mange flotte initiativ av ”Gravdal - Opp og Fram!”. I tillegg til mye god mat og grilling spiller Gravdalsduoen Håkan & Buggis opp til god stemning og dans:

 - Dette blir en sosial greie for alle som ønsker å bli med å ha det litt gøy nede på kaia til Gundersen. Det spiller ingen rolle om man er fra Gravdal, Leknes eller Å. Her er det bare å komme, oppfordrer Henningsen, og legger for ordens skyld til at arrangementet har et lite værforbehold hva gjelder storm og stiv kuling.

 Avisa Lofoten krysser fingrene for snille værmeldinger fremover.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.