Det store påskemysteriet på Meieriet: Det blir påskekrim på biblioteket, og her finner du alle ledetrådene. Vinneren blir kåret i morgen klokken 15, så heng på! Foto: Maja Borgvatn Karlsen.

Det store påskemysteriet på Meieriet

Skrevet av Maja Borgvatn Karlsen
15.03.2018 12:04

Påsken er i anmarsj, og Meieriet bibliotek benytter anledningen til litt påskekrim på Leknes. Flere ledetråder vil til slutt føre til gull og grønne skoger!

I forbindelse med påske og premiere på den nye filmen «Detektivbyrå nr.2» på kino 23. mars, har biblioteket satt opp et påskemysterium for barn i barneavdelinga.

- I ei utstilling som viser fram det vi har av bøker og lydbøker om «Detektivbyrå nr. 2» av Jørn Lier Horst, finner man i betjent tid 9 ledetråder. Disse leder til 9 steder i barneavdelingen der man finner spørsmål man må svare på. Blant de som svarer rett på alle ni spørsmål, trekker vi en vinner som får to billetter til «Detektivbyrå nr.2» på kino søndag 25. mars klokka 18.00.

Premien trekkes

Premien trekkes torsdag 22. mars klokka 15.00. Aldersgruppe ca. 6 – 10 år, og Vestnes forklarer at de minste vil nok trenge litt hjelp fra de voksne. Svararkene finner dere i skranken hos oss, forklarer Vestnes.

 

 

 

 

 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.