Elise Jentoft (7) gir lillesøster Maja Jentoft (5) en solid dytt på rullebrettet i Blesthallen. De har ellers brukt vinterferien på å være mye ute og leke seg i greiner som falt ned i stormen. Thomas Rud

Elise og Maja smilte fra øre til øre da Blest åpnet hallen

Skrevet av Thomas Rud
05.03.2019 16:00 - OPPDATERT 06.03.2019 18:03

Da IL Blest åpnet hallen tirsdag var det kun kreativiteten som satte grenser for aktiviteten.

Mellom klokken 10 og 14 tirsdag fikk ungene muligheten til å herje i Blesthallen. Idrettslaget åpnet hallen for uorganisert aktivitet.

– Jeg synes det er bra med vinterferie. Da kan jeg være masse ute og leke. Det er gøy å være her også, sier Elise Jentoft (7). 

Venninnene Mina Eline Waage-Risjord (11) og Linnea Michelle Berg (11) synes det er flott at Blest har åpnet hallen til dem. 

– Da kan vi være sammen med venner og få ut all energien, sier Mina. 

Kirsten Iversen er initativtakeren bak arrangementet og synes det er flott å kunne bidra til at ungene får et sted å være i vinterferien. 

– Jeg fikk ideen da ungene mine maste om vi ikke kunne dra ned i hallen da den sto tom uansett. Her får ungene vært sosiale, sier Iversen. 

 

Bildeserie
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.