Alle foto: Eli Folden.

En sommerhilsen fra 3. og 4. klasse på Ramberg skole

Skrevet av Maja Borgvatn Karlsen
20.06.2018 10:06 - OPPDATERT 20.06.2018 12:05

Her kommer noen ord fra 3.og 4.klassingene på Ramberg om fjellturer, bålkos, overnatting på Napp skole, og hyggelige stunder før sommerferien.

Overnatting på Napp Skole.

Der var det gøy å være for det var mye å finne på. Evelyn, Jørgen, Lukas og Leonore med flere syntes det var toppers å spille fotball der, Liv likte å leke i gymsalen og andre plasser inne og ute på skolen og Scott syntes det var stas å få være sammen med vennene sine. Noen var forundret over at en så fin skole var nedlagt og fordi det var så mye å finne på der.

Om kvelden måtte de selv lage taco, og maten gikk ned på høykant. Det som ikke var så gøy var at det ble lite soving, vanskelig å komme til ro når mange ligger på samme rom. Fåtallet hadde vært på Kjølberget tidligere så der var det stas å gå på tur fredags formiddag etter en deilig god frokost. Der ble det tid til både gjemsel, klatring og grilling før de måtte vende hjemover.

Jørgen syns det var supert å være på Napp for klassen hadde det gøy dagen lang og som Aron sa «Jeg syntes det artigste med turen var at jeg hadde noe å gjøre hele tiden».

Vil gjerne på overnatting senere. Noen av elevene kunne tenkt seg å være der i maaaaaaange dager og ei sa hun kunne vært på overnatting der i hele ferien.

Se den store bildeserien på slutten av artikkelen.

To fjellturer ble det også.

Vi dro Nubben rundt i forbindelse med Flakstad i farta.

Det var tungt å gå opp og iskaldt på toppen. En sur bitende vind, men super utsikt. For to av elevene var det første gang på Nubben og de gikk ekstra fornøyd ned. På Nubben ble det lek og moro og for de som frøs, de gjorde noen armhevinger og harehopp for å komme i varmen igjen.

Volandstind og gapahuken i Skjelfjord

Tungt å gå de første minuttene, så ble det lettere etter hvert. Aron syntes det var passelig langt å gå og litt tungt å gå opp. For flere av elevene var det første gang på denne toppen og da er det lov å være stolt, fornøyd og ekstra blid.

Gøy å være på toppen

Kommentarer fra elevene var; Supert, artig, spennende, bra! Som lærer blir man også takknemlig sammen med en så gjev gjeng. Når vi alle var kommet på toppen og noen av elevene kommer bort til deg som lærer og gir deg en god klem og sier «tusen takk for at dere tok oss med hit på toppen». Slike takknemlige ord varmer godt.

Det var noen ord fra oss i 3.og 4.klasse, pluss Eli, kontaktlæreren.

Bildeserie
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.