FORNØYDE: Liv Hauknes (til høyre) var i dag innom med kontonummer til daglig leder i Avisa Lofoten, Benjamin Hagen Einarsen. Vestvågøy Janitsjar får 1.000 kroner fra avisa etter avisa i bonus for nye abonnenter. Foto: Lars Eidissen

Endelig ble det pluss i regnskapet. Nå er Liv klar for å følge opp Queen-suksessen.

Skrevet av Lars Eidissen
15.05.2018 17:08 - OPPDATERT 18.05.2018 11:06

I dag mottok Vestvågøy Janitsjar prikken over i'en for et minneverdig, og økonomisk godt, Queen-show. Men Liv Hauknes vil ikke hvile på laurbærene for lenge.

Lederen for Vestvågøy Janitsjar var i dag innom Avisa Lofoten for å markere at korpset får 1.000 kroner fra avisa etter Queen-showet.

Bakgrunnen: Asbjørn Pettersen filmet showet og ga opptaket til avisa. Som motytelse lovet vi 100 kroner for hver nye abonnent i løpet av Queen-helga. Det ble 10 nye abonnenter disse to dagene, som altså gir en tusenlapp til janitjaren.

- Det er artig at vi får støtte. Det viser at folk synes det er okay det vi holder på med, kommenterer en blid Liv Hauknes.

Går for nytt show neste år

Årets utsolgte Queen-show på Meieriet ble en slags ønskereprise på Queen-showet for to år siden, den gang i Lofothallen.

Nettopp fasilitetene på det nye kulturhuset i byen gjør korpslederen ekstra tent på å sette opp en ny storforestilling allerede til neste år.

- Vi har ikke fått oppsummert ordentlig ennå, men jeg skal i allefall jobbe for at vi skal ha et show til neste år. Hvem det blir med og hva vi gjør, det får vi diskutere, sier Hauknes.

- Det er krevende, men nå som vi har fått den store flotte salen, så er det mye lettere å arrangere dette. I løpet av en time, halvannen så har vi rigget ned. I Lofothallen vet jeg ikke hvor mange timer vi hadde, fortsetter hun.

Sunnere økonomi

Med Meieriet som arena er det bedring i de økonomiske forutsetningen for å holde store show, forteller Liv Hauknes.

- I år gikk vi med overskudd for første gang. Da kan man ha slike show. Tidligere har vi leid Lofothallen og gått med 20-30.000 kroner i underskudd. Da er det en subsidiering av kulturlivet fra vår side, sier Liv Hauknes.

Fra Avisa Lofotens daglige leder Benjamin Hagen Einarsen er ønsket tydelig.

- Dere bør sette opp et Bruce Springsteen-show, er rådet fra den kanten.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.