Ørjan Arntzen er fornøyd med mer penger fra Innovasjon Norge.

Får 750.000 fra Innovasjon Norge

Skrevet av Thomas Rud
24.10.2018 08:53 - OPPDATERT 24.10.2018 18:01

Tirsdag fikk Destinasjon Ballstad beskjed om at prosjektet de har hatt på Ballstad får mer støtte fra Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge går inn med nye 750.000 kroner til Destinasjon Ballstad og Hemmingodden AS, skriver Destinasjon Ballstad i en pressemelding. 

Reiselivsbedriftene på Ballstad har bidratt til at det har kommet to nye serveringssteder i løpet av det siste året. Bedriftene har også samarbeidet om en sommeråpen turistinformasjon og de har fått nye offentlige toalett.

– Vi har nettopp vært på studietur til Skottland, og prosjektet fikk adskillig oppmerksomhet i Skottland hvor vi fikk presentere prosjektet for provosten av Ayrshire og for lokale bedrifter. Skjæringspunktet mellom forretningsutvikling og sosial bærekraft gir prosjektet en nyskapende dimensjon - samtidig som det gir mulighet bedriftene til å bryne seg på å gå nye veier. Vi har inntrykk av at bedriftene stortrives med den selvpålagte utfordringen, sier prosjektleder Ørjan Arntzen i Lofoten Matpark. 

Også næringssjef Sigve Olsen i Vestvågøy kommune er glad for at bedriftene ønsker å utvikle seg. 

– Kommunen er glad for at Innovasjon Norge har videreført prosjektet. Prosjektet er svært viktig for kommunen og for utviklinga av reiselivet i hele regionen. Kombinasjonen med fokus på forretningsutvikling og sosial bærekraft er unik, og det som gjøres på Ballstad bør bli et referanseprosjekt for lignende prosjekter, sier Olsen. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.