Eimy Løvdal Eriksson og søsteren Emilie Kasteng-Jakobsen sammen med Alexander rybak. Foto: Privat

Fikk møte idolet

Skrevet av Marius B. Staveli
16.09.2018 19:29 - OPPDATERT 18.09.2018 10:38

Eimy Løvdal Eriksson er stor fan av Alexander Rybak, og fikk et supert møte med musikeren på lørdag.

Rybak gjestet Meieriet kultursenter sammen med Trondheimsolistene på lørdag. Eimy Løvdal Eriksson er kanskje musikerens største fan på Vestvågøya, og fikk avtalt et møte med musikeren.

- Det var et supert møte, sier Eriksson.
- Men jeg er ikke helt sikker på hva som skjedde, legger hun til.
Eimy ønsket musikeren velkommen, og ga ham en blomst. Det ble og tid til en kort prat og noen bilder av musikeren og hans største fan på Vestvågøy.

Eimy forteller at hun synes Rybak var like hyggelig og grei som hun hadde sett for seg, men at det dessverre ikke ble tid til autografer.
- Konserten med Trondheimsolistene og Rybak var fin, sier Eimy som hadde kjøpt seg ny kjole for egne penger i forkant av møtet med Rybak.
 

Eimy kan mange av låtene til Alexander Rybak utenat, selv de som synges på russisk.

- Jeg forstår ikke språket, men jeg kan låtene, sier Eimy Løvdal Eriksson.
Av de engelske og norske låtene holder hun Fairytale som en favoritt. Låten som sørget for at Rybak slo gjennom, og som i sin tid var den låten som fikk flest poeng under Melodi Grand Prix.

 For Eimy er Rybak inspirasjon til å drive med musikk. Eimy synger mye hjemme, og har nå lyst til å starte på fiolinundervisning.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.