Trond Kroken og Niilo Nissinen flytter ut av rådhusets møtelokaler inntil videre

Flytter ut av rådhuset

Skrevet av Andre Bruun
17.11.2020 15:18 - OPPDATERT 20.11.2020 19:27

Formannskapet og kommunestyret i Flakstad vil inntil videre flytte ut av møtelokalene ved rådhuset på Ramberg, og i lokaler mer egnet til å ivareta politikere og administrasjonens sikkerhet.

- Hensynet til vi som jobber i administrasjonen og de folkevalgte i kommunen må ivaretas på en trygg og god måte. Derfor blir ingen politiske møter avholdt på rådhuset på Ramberg inntil videre, forteller ordfører Trond Kroken i Flakstad kommune.

Dagens formannskapsmøte, som var et forberedelses- og arbeidsmøte frem mot den 15. desember når blant annet budsjettet skal vedtas, ble dermed avholdt i lokalene til UL Lysbøen på Ramberg. Hvor de neste møtene vil ta sted er ennå ikke avgjort, men det blir altså neppe å skje på rådhuset.

- Møtelokalet der er for lite om vi skal følge enmetersregelen, som gjelder. Så for å klare å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger og føringer, så må vi ut av rådhuset inntil videre, sier Kroken.

- Et annet poeng, er at nå har hjemmesykepleierne kantine der vi pleier overholde møtene våre, og de skal og ivaretas. Så er det jo forsåvidt også greit på komme seg ut av rådhuset også, og ta politikken ut.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.