Elisabeth Fauske og Siv Johansen er veldig fornøyde med helga.

Galleri Uvær og Betty's tesalong stakk av med seieren

Skrevet av Frida Bakke Stensen
03.11.2019 14:18 - OPPDATERT 04.11.2019 11:38

Søndag var det duket for kåring av årets beste stand på Lofoten Gave- og Håndverksmesse. Den prisen var det vesterålingene Elisabeth Fauske og Siv Johansen som stakk av med.

Med standen sin 'Galleri Uvær og Betty's tesalong' klarte Elisabeth og Siv å kapre hele juryen, som var enstemmig om hvem som hadde den beste standen på messa. 

- Det var ikke en lett avgjørelse, men vi var likevel helt enstemmige om hvem som skulle vinne denne prisen. Galleri Uvær og Betty's tesalong oser kreativitet og hardt arbeid, så dette er velfortjent, forteller juryen, som forøvrig fikk gullmedaljer av konferansieren for «førsteklasses juryering».

Juryen var enstemmige om hvem vinnerne skulle være, og at Berit Torny Nilsen også fortjente en oppmerksomhet.

Ei bra helg og godt samarbeid
- Dette var kjempestas! På fredag vant vi også Hadsel kommune sin servicepris, så vi har virkelig hatt helga, forteller en fornøyd Siv Johansen. 

Galleri Uvær og Betty's tesalong er egentlig to individuelle bedrifter som har hatt lokaler sammen siden 2015, og trives svært godt med samarbeidet. Elisabeth ansvarlig for Betty's tesalong, og Siv står for Galleri Uvær.  Siv har faktisk vunnet beste stand på Lofoten Gave- og Håndverksmesse med galleriet sitt for fire år siden også. 

- Dette er en travel og gøyal tid for oss. Vi har messer på Sortland, Melbu, Bodø, Tromsø og her på Leknes. Neste helg skal vi faktisk til Krystad på gamlebutikken. Der blir det mini-marked og kafé, sammen med blant annet Sjokoladerommet, forteller Elisabeth. 
Det var stor pågang på standen til Galleri Uvær og Betty's tesalong.

En god andreplass
Juryen ønsket også å gi en utmerkelse til Stamsundværingen Berit Torny Nilsen.

- Vi bestemte oss for å gi ut enda en liten oppmerksomhet til ei dame som har holdt på i mange år, og som vi håper skal holde på i mange år til. Berit er ei veldig produktiv dame, med en svært flott og fargerik stand, forteller juryen. 
 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.