Telefonen har gått varm de siste ukene for Rolf Egil Skifjord. Mye skal ordnes før det nye hagesenteret skal åpnes.

Rolf Egil håper å åpne hagesenteret denne uka

Skrevet av Thomas Rud
29.04.2019 08:53

Snø og hardt vær har i vinter forsinket arbeidet med nye Lofoten hagesenter med én måned, men Rolf Egil Skifjord satser på åpning av butikken 2. mai.

Leder Rolf Egil Skifjord ved Lofoten hagesenter skulle gjerne sett at de allerede hadde åpnet hagesenteret, men mye uvær og snø i vinter har ført til at arbeidet er en måned på etterskudd. 

– Vi skal prøve å åpne butikken fra den 2. mai siden de første konfirmasjonene er den 5. mai. Vi har også et mål om å åpne uteanlegget med busker og trær den uka. Vi skal senest prøve å være klar den 10. mai, sier Skifjord. 

Siden sola har meldt sin ankomst for fullt de siste dagene og ser ut til å vare noen dager til, er det spesielt surt for Skifjord at ikke hagesenteret har åpnet. 

– Det betyr tapt omsetning. Med det været vi har nå taper vi rundt 30.000 til 50.000 kroner per dag. Folk er klare for å gjøre hagearbeid. Vi har allerede mange av plantene hos Vestvågøy blomster, men man merker at det er miljøet her på hagesenteret folk vil inn i, forteller Skifjord. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.