Det begynner å bli tid for ny kulturmønstring for ungdom

Håper å få gjennomført UKM

Skrevet av Andre Bruun
17.01.2021 11:10 - OPPDATERT 18.01.2021 06:31

I år håper Qltura og Lofoten UKM å klare å få gjennomført kulturmønstringen. Det avhenger blant annet av at det melder seg så mange som mulig på arrangementet, og påmeldingen er begynt allerede.

I fjor ble UKM avlyst på grunn av korona. I år håper arrangørene, Qltura ungdomsklubb på Meieriet, Meieriet Kulturhus og Lofoten UKM å få gjennomført denne utrolig viktige kulturmønstringen for ungdom i hele Lofoten.
- Lofoten UKM er en arena hvor kreativ ungdom i alderen 12 - 19 år fra de fire Lofot-kommunene Vågan, Vestvågøy, Flakstad og Moskenes kan vise hva de kan fra scenen i storsalen på Meieriet kultursenter, melder arrangøren.

- Kommunemønstringa vil arrangeres 20. februar, men den kan godt bli noe annerledes enn den vi er vant til. Kanskje må vi gjøre noen opptak, kanskje må vi streame noen innslag men vi håper at vi i hvert fall får vist noe direkte fra scenen.

Påmeldingen startet allerede i desember, og nå er det viktig at så mange som mulig melder seg før påmeldingen stenger mandag 15. februar.

- I tillegg til lokale artister og kunstnere, så trenger vi ungdom som ønsker å lære seg å jobbe med lys og lyd og ikke minst filming og streaming.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.