Hva har disse to til felles med Bodø/Glimt? Frida Bakke Stensen
Kulturpris

Lofotinger hanket inn prestisjepris sammen med Bodø/Glimt

Bodø/Glimt og Eilertsen & Granados teaterkompani i Stamsund fikk tildelt kulturpris for 2020 av Nordland fylkeskommune. Vinnerne har på hver sin måte bidratt til gi nordlendingene større felles opplevelser og mye glede.


- Andreas og Cristina har siden 2006 drevet Eilertsen & Granados teaterkompani i Stamsund, og siden 2009 har de hatt base i den gamle kinoen i Stamsund

-Eilertsen & Granados's sommerprogram har de siste åtte årene programmert et bredt spekter av teaterforestillinger, konserter og danseforestillinger, med alt fra utøvere i startgropen av sin karriere til etablerte navn i Norge og utlandet. Dette er absolutt ikke er noen selvfølge på et lite sted som Stamsund.

- I tillegg jobber de som sceneinstruktører i Lofoten og gir på denne måten enda mer av sin kompetanse tilbake til lokalsamfunnet. Andreas og Cristina er hardtarbeidene kunstnere som over år har bygget opp en fantastisk kulturarena i Stamsund. sa Saxi i sin tale ved utdelingen.

Debatt
Nye Avisa Lofoten AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.