Redaktør Kurt E. Kleppe-Holm har ryddet i, og slettet gamle e-postadresser som ikke lenger er i bruk.

Har ryddet i e-postene

Skrevet av Andre Bruun
09.09.2019 19:33 - OPPDATERT 09.09.2019 20:46

Enkelte har gitt tilbakemeldning til Avisa Lofoten om at de ikke har fått svar på e-poster sendt til diverse e-postadresser til avisen. Nå har redaktøren ryddet opp i gamle adresser.

- Jeg skjønner godt at det er frustrerende å ikke få tilbakemelding når man henvender seg til en person eller foretak. Sånn vil vi ikke ha det her, sier redaktør, Kurt E. Kleppe-Holm.

Da han startet som redaktør for den nye utgaven av Avisa Lofoten var det mange ting han ikke hadde tilgang til, da gamle passord var glemt.

- Jeg har rett og slett endret passord på noen av de gamle e-postkontoene og fått tilgang til dem for ikke så lenge siden, forteller han.

- Da jeg startet å rydde opp hadde vi 22 eposter, og de fleste var inaktive. Nå har vi ni stykker hvor folk kan få tak i oss, sier han.

Les også:
- De viktigste er e-postadressene til oss som jobber i Avisa Lofoten. De er enkle. Det er bare å sende e-post med adresse @avisalofoten.no og så navnet til enten Kurt, Andre, Frida eller Hege foran, sier han.

Så svarer vi som regel rimelig fort, sier han.

De viktigste e-postadressene våre

Utenom de personlige e-postene til de ansatte er det tre andre som er viktige i vår kommunikasjon med lesere og andre kontakter. Disse er:

 

 

[email protected].

Der kan folk sende pressemeldinger, leserbrev eller andre redaksjonelle bidrag.

[email protected].

Denne forklarer seg nesten selv. Vil du tipse oss, be oss gjøre research på en bestemt sak, så kan du gjøre det. Vi garanterer anonymitet for dem som ønsker det.

[email protected]

Her kan du sende forespørsler om annonser, bestille abonnement eller sende oss melding om andre ting som gjelder selve driften av avisen.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.