Liv og røre er standard på Vestresand under sommerdagene. Foto: Sigrid Eliassen Sand.

Her blir det liv og røre i helgen

Skrevet av Sigrid Eliassen Sand
17.07.2018 07:00 - OPPDATERT 26.07.2018 07:39

Med godt vær i sikte inviteres det til sommerdager på Vestresand til helgen. Tradisjon tro byr grendelaget opp til kake, grillmat, aktiviteter og sosiale festdager i bygda.

-Sommerdagene samler folk fra nært og fjernt over tre dager til ende, stråler Frode Hallingbye fra arrangementskomiteen.

 Vil årets kakebord være like smakfullt som i fjor? Det tror arrangørene. Foto: Sigrid Eliassen Sand.

Han forteller at det hele starter med fredagens populære kakekonkurransen på Haukland Ungdomshus. Kakekonkurransen er også en underholdningskveld, hvor smaking og nyting av kaker bare er begynnelsen. Med Roy Berglund og Siv Gisholt Jakobsen med på lag som kakedommere håper grendelaget at så mange bakere som mulig ønsker å bidra med en kake.

 Eliasbåten har vært en fast gjest på sommerdagene. Foto: Sigrid Eliassen Sand.

Lørdagens program er spekket med markedsboder, aktiviteter og god mat, både i kafe og grillen. I tillegg lokker dagene med besøk av redningsskøyta og redningshelikopter, samt muligheten for å ta en tur til havs med RIB for de voksne og en tur med ELIAS-båten for barna.

 Markedet på lørdag blir det i år også. Foto: Sigrid Eliassen Sand.

Sommerdagene slutter med en aller så liten søndagstur fra Vestresand til Sandøya. Men før den tid bys det til en skikkelig countryfest på ungdomshuset på lørdagskvelden. Da er det Baard B Andreassen som står på scenen med countrytoner for å drive festen gjennom kvelden.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.