Monica Lian, fra venstre, Linn With og Marte Eliassen utgjør tre av fem i festkomiteen. Foto: Thomas Rud

Hoppeslott, håndballkamp og lokal underholdning

Skrevet av Thomas Rud
01.10.2018 20:51

Når Blest feirer 50 år som idrettslag i oktober vil de glede både store og små.

Lørdag den 20. oktober er Borge og Blesthallen stedet å være. Da markerer IL Blest 50 år, og det gjør de med festligheter tilpasset både den eldre og yngre garde.

Fra klokken 12 til 15 er det den yngre garde som står i fokus. Da har klubben leid inn active events fra Harstad som kommer med blant annet hoppeslott, mobilt lekeland, og sumodrakter. 

Alt innendørs
Det skal også være andre konkurranser i tillegg til loddsalg og ansiktsmaling. Det serveres kaffe og kaker. 

– Alt er innendørs uansett vær, og selv om det er Blest sin dag ønsker vi alle velkommen, uansett klubbtilhørighet eller hvor man bor hen, sier leder i 50-årskomiteen Marte Eliassen. 

Sammen med Linn With, Monica Lian, Nina Liland og Ola Eliassen sitter hun i komiteen som skal planlegge 50-årsfeiringen av idrettslaget. 

Les også:

– Alle aktivitetene som skjer i Blesthallen er gratis å være med på, fortsetter Eliassen. 

For de håndballinteresserte spiller Blest sitt herrelag sin første kamp i 3. divisjon klokken 1530 mot Ankenes. På grunn av arrangementet i Blesthallen går denne kampen i Lekneshallen. 

På kveldstid blir det fest for de voksne fra klokken 19 med 18-årsgrense. De som ønsker å melde seg på festen på kvelden kan melde seg på hos Marte Eliassen. Fristen for å melde seg på var i utgangspunktet satt til 1. oktober, men nå har denne blitt utvidet til 12. oktober. 

– Men folk må gjerne melde seg på så fort som mulig, sier Eliassen. 

Lokale innslag
Arrangementet på kvelden vil koste 250 kroner per person, men inkluderer lammegryte med potetpurré og brownies med marinert frukt til dessert. 

Konfransier vil være Benjamin Einarsen, og blant de musikalske innslagene er bandet Jastor og Hallvard Angelsen. 

– Vi har kommet godt i gang med planleggingen og vi tror på en trivelig dag og kveld for alle. Vi oppfordrer både Blest-medlemmer og andre til å melde seg på, sier Eliassen. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.