Muséet på Borg ønsker velkommen til en skikkelig vikinghøstferie

Høstferie hos Vikingene

Skrevet av Andre Bruun
05.10.2019 11:34

Vikingmuséet på Borg holder åpent hele høstferien med nye temaer for store og små hver dag .

Høstferien er kommet over oss, og i den anledning ønsker vikingmuséet på Borg å ta i et tak og tilby gode aktiviteter for store og små i hele perioden.

Starter mandag 
- Alle de ekstra aktivitetene vi tilbyr følger med billetten som løses inn, og passer for de aller fleste. Målet er på en morsom måte å fortelle om hverdagsliv og la gjestene våre få prøve selv, sier Marion Hustad Eck ved Vikingmuséet på Borg.

- Mandag til onsdag får gjestene vite om alt fra norrøn mytologi til praktisk vikingliv. Torsdag og fredag er det lærverksted der alle får lage sine egne produkter og på lørdag er det flatbrødsteking på vikingmåten, sier hun.

Mye å se på i høstferien

Tilrettelagt for barn 
Vikingmuséet har som mål å engasjere og aktivisere barnefamilier, så alle aktiviteter er spesielt tilpasset familier med barn.
- Vi lover en kjempefin stund med mye lærdom og masse godt humør.

Vikingenes høstferie åpner opp førstkommende mandag og holder temauken frem til lørdag som blir den store avslutningsdagen.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.