Turneringssjefene Malin Elstad og Philip Nygård Larsen har gleden av å invitere alle 5.-10. klassinger i Vestvågøy, Moskenes og Flakstad til fotballturnering i Lofothallen.

ID3A inviterer til fotballturnering

Skrevet av Frida Bakke Stensen
09.01.2020 15:11 - OPPDATERT 10.01.2020 17:48

Den årlige fotballturneringa som arrangeres av tredjeklassingene ved idrettslinja på Vest- Lofoten videregående skole er snart i gang. Turneringa skal holdes over to dager, 23. januar for ungdomstrinnet og 24. januar for melllmtrinnet. Alle skolene fra Moskenes, Flakstad og Vestvågøy er invitert.

- Erfaringen tilsier at det vil være stort engasjement på turneringen, og vi håper at det kan gjenta seg dette året også. Vi jobber hardt med å arrangere en best mulig turnering, slik at elevene sitter igjen med gode opplevelser etter dagene, forteller Malin Elstad, som sammen med Philip Nygård Larsen er turneringssjef.

De kan også fortelle at de fleste av elevene på idrettsfag har selv deltatt på turneringen og opplevde det som en positiv og lærerik del av skolehverdagen.

- Dette kan også bli sett på som et lite avbrekk fra vanlig skole, hvor det er fokus på det morsomme med fysisk aktivitet. Vi har samlet inn premier til alle de vinnende lagene, og vi vil også kåre beste heiagjeng og fair play. Håper så mange som mulig møter opp med plakater og gode heiarop slik at det blir god stemning i hallen begge dagene! Vi håper på høyt engasjement, god stemning, fine opplevelser og mye glede. Vi på idrettsfag gleder oss, og ser veldig fram til årets turnering, sier turneringssjefene på vegne av hele tredjeklasse på idrettsfag. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.