Kattene må vinne hjemme

Skrevet av Torgeir Jørgensen
17.11.2018 12:30

Sunderland må vinne sin hjemmekamp hvis «The Black Cats» skal rykke direkte opp til Championship.

 

Peterborough United - Bradford City H til 1,55 i odds.
Luton Town - Plymouth Argyle H til 1,42 i odds.
Sunderland - Wycombe Wanderers H til 1,52 i  odds.

 

Totalodds 3,34

 

Peterborough ligger på en flott 3.plass med 33 poeng. Formen er bra med 5-0-2. Bradford er bunnlaget med 10 poeng, og har elendig form med 0-1-6. Spill H og gjerne med handikap.

Luton Town ligger på 5.plass, men er det beste hjemmelaget med 6-2-0. Møter her bunnlaget Plymouth som er det dårligste bortelaget i League 1 med 1-2-5. Spill H.

Til slutt så er det gamle storlaget Sunderland som har skuffet og rykket ned til League 1. Satser hardt på opprykk igjen. Ligger på en flott 2.plass og direkte opprykk. Har hjemme på Stadium of Light 4-3-0. Har 7-0-0 i form inkludert cup. Wycombe ligger i "ingenmannsland" med sine 21 poeng. Formen viser 3-0-4, og sliter på bortebane med 1-3-4. Spill H.

 


Aserbajdsjan - Færøyene H til 1,50 i odds.
Malta - Kosovo B til 1,45 i odds.
Lillehammer - Storhamar B til 1,75 i odds.


Totalodds  3,80


Aserbajdsjan har 1-3-0 og den eneste seieren kom borte mot lørdagens motstander Færøyene med sifrene 3-0. Kan vinne puljen, men da er bare seier godt nok. H.

Kosovo vant 3-1 hjemme mot Malta. Leder sin gruppe med 2-2-0 og 8 poeng. Er meget motiverte og bør vinne på Valletta mot Malta som sliter med 0-2-2 og har ingen mulighet til å gå til neste runde av Nacional League. Spill B.

Storhamar har 5-0-0 mot lillebror Lillehammer. Gjestene er i knallform og har Skellefteå i tankene på tirsdag. Har ingen mulighet der selv om det ble 4-4 i hjemlig møte. All krefter går i dette Hedmark/Oppland derbyet. Spill B.  

 


Torgeir Jørgensen og avisa Lofoten samarbeider om å gi deg tippetips. Overskuddet fra Torgeirs tipping for avisa Lofoten gjennom et år går uavkortet til en frivillig organisasjon. Når vi gjør opp status om omtrent et år skal pengene gis til organisasjonen Blå Kors, som jobber med forebygging og behandling av rusavhengighet.

Få flere tippetips på torgeirtips.no og les mer om Blå kors her.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.