FORBEDRES: Lysløypa i Stamsund skal få en kraftig opprusting etter intiativ fra lokale ildsjeler. I dag kom nyheten om at en pengegave på 150.000 kroner fra LHL sikrer første trinn av prosjektet økonomisk. Foto: Privat

Kjempegave sikrer lysløype-løft i Stamsund

Første del av lysløype-opprustingen i Stamsund er økonomisk sikret etter en solid pengegave fra LHL.


I kveld kunngjorde ildsjelene i Stamsund at LHL (Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke) går inn med et bidrag på 150.000 kroner til prosjektet med å ruste opp lysløypa.

"Tusen takk! LHL bidrar med hele 150.000,-. Dette gjør at vi er i mål med finansiering av første del av lysløypeprosjektet! Vi er lykkelige og takker så mye for støtten!", skriver de på Facebook-siden sin i kveld.

LES OGSÅ: Ukens skolebesøk - den eneste helsefremmende skolen i Lofoten (Pluss)

Monica Larsen, som er en av drivkreftene bak prosjektet, forteller til Avisa Lofoten at første del av opprustingen - oppgradering av 800 meter fra inngangen til lysløypetraseen i Ringveien - har en total kostnadsramme på 350.000.

- Med «solgte» stolper for 150.000,- og LHL-støtten så har vi med et nødskrik akkurat kommet i mål med første del, sier en lykkelig Larsen.

 

Debatt
Nye Avisa Lofoten AS oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.