Jentene var svært glade etter å ha kvalifisert seg. Foto: privat

Klare for nasjonal serie

Skrevet av Thomas Rud
07.10.2018 13:24 - OPPDATERT 07.10.2018 23:08

Team Lofotens jenter 16 skal spille nasjonal serie.

Denne helgen har Team Lofotens håndballjenter spilt kvalifisering til den nasjonale Bringserien. 

Laget består av spillere fra Blest, Leknes og Svolvær. 

Jentene fra Lofoten  var best gjennom helga og kvalifiserte seg til slutt til den nasjonale serien. Nå blir det kamper i Sør-Norge, men jentene trenger støtte. 

– Dette er en veldig bra prestasjon. Vi reiser kun med ti jenter, så det har vært hardt sammenliknet med troppene til de andre lagene. Jentene har vært superflinke og tatt utfordringene. Jentene har spilt på forskjellige posisjoner og har klart å omstille seg når vi har måttet gjøre endringer. Alle har spilt og bidratt mye! Både sosialt og håndballmessig. Nå som vi skal sørover å spille kamper trenger vi mye støtte økonomisk og vi trenger interesse fra næringslivet og resten av Lofotens befolkning! Dette er et samarbeid på tvers av kommunegrensene og 3 klubber, dette er unikt og man må se verdien av dette, skriver en av lagets trenere Lill Sonja Eilertsen til Avisa Lofoten. 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.