Fridtjof Nordnes som Arctic Devil under det store sykkelrittet i sommer.

Kommer med lattergaranti

Skrevet av Kurt E. Kleppe-Holm
01.11.2019 15:00 - OPPDATERT 01.11.2019 19:31

Førstkommende lørdag kommer en lattermild trio til Brygga på Å.

NRK-veteranen og humoristen Tore Skoglund, revyguruen Fridtjof Nordnes og magikeren Radini er på veien igjen med forestillingen «Du skal flire mye».

Tore Skoglund trenger neppe noen nærmere presentasjon. Han har laget over 400 programmer for NRK, og er mest kjent for sitt mangeårige samarbeid med «han Oluf», samt som programleder for TV-suksessen «Du skal høre mye», fra Rorbua i Tromsø.

Han har blant annet mottatt Kongens Fortjenestemedalje for sitt arbeid for humoren og folkehelsen.

Fridtjof Nordnes er også kjent fra TV-duoen «Joffen og Laffen». I tillegg til å være revyartist blir han også mye benyttet som instruktør ved diverse revyer i kongeriket. Under Festspillene i Harstad i år, mottok han en ærespris for dette arbeidet.

Og for litt siden avsluttet han sitt arrangement under Arctic Race, som den grønnkledde djevelen, Arctic Devil.

Radini er profesjonell magiker, og flere ganger Norgesmester i trylling. Han er også   Nordisk Mester i manipulasjon, som er trylling der magien blir skapt ved hjelp av fingerferdighet.

Tore og Fridtjof bidrar med humor, og Radini bidrar med magi, men også i hans innslag er humor en rød tråd. Folk skal oppleve både latter og undring. (Helst av typen, «Hva skjedde nå...?»

Derfor blir Radinis show ofte karakterisert som stand-up magi.

Forestillingen er i Rorbuas ånd, med den levende, folkelige og varme nordnorske humoren som gjorde NRK-suksessen «Du skal høre mye» så populær, og er beregnet på et voksent publikum.

Brygga anbefaler at publikum tar med smertestillende tabletter mot latterkrampe, og de sier at showet har lattergaranti.

 

Les mer om:

Humor Show
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.