Vestvågøy selger 24 tomter i mai

Skrevet av Marius B. Staveli
06.05.2019 15:03

Vestvågøy kommune har lagt ut 24 boligtomter for salg. Prisen varierer fra 31.000 kroner til 900.000 kroner.

Det er lagt ut ti tomter for salg på Folkneset, sju på Rishaugen/Tangstad og fem i Stamsund. Det er også lagt ut ei tomt i Sennesvik/Kvandal og ei større tomt i industriveien på Gravdal. Den rimeligste tomta ligger i Stamsund, og den dyreste på Gravdal.

Med tomtene kommer det krav om byggestart innen to år. Om dette ikke blir overholdt tilbakeføres tomta til kommunen for kjøpesummen.

Frist for å by på tomtene er satt til 17. mai. Kommunen ber interesserte om å ta kontakt på epost, og varsler at bud under takst ikke vil bli vurdert.

Budenes størrelse vil bli offentliggjort på kommunens hjemmesider. Etter at budet er offentliggjort er det satt en frist på ti dager til å komme med høyere bud på tomtene. Kommer det inn flere bud på samme tomt, vil det bli budrunde - og minste budøkning er satt til 10.000 kroner.

Prisen på tomtene er satt ut fra markedspris, i samarbeid med eiendomsmegler. Dette på grunn av kommunestyrets vedtak om at det skal benyttes markedspris, også når det er kommunen som selger tomter.

Vestvågøy har og lagt ut industritomter for salg. To tomter på Storeidøya, og ei tomt på Gravdal. Her kreves byggestart innen tre år.

Les mer her

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.