KOMMER TIL LOFOTEN: Kong Harald og Dronning Sonja skal besøke Moskenes under sin tur til Nordland i sommer. Foto: Sølve Sundsbø / Det kongelige hoff.

Kongeparet skal besøke populær bedrift under sin reise til Moskenes i sommer

Av Lars Eidissen
13.04.2018 16:07 - OPPDATERT 13.04.2018 19:17

Kongeparet kommer til Moskenes i juni - og tar turen innom Sakrisøya for et bedriftsbesøk.

Kongeparet besøker Nordland 12. til 14. juni 2018. Besøket omfatter kommunene Sørfold, Steigen, Røst, Værøy og Moskenes. Kongeskipet «Norge» vil bli benyttet under fylkesturen, skriver Kongehuset i en pressemelding.

 - På fylkesturens siste dag kommer Kongeparet til Reine i Moskenes kommune. Kommunen inviterer til stor kulturell folkefest på torvet i Reine med utsikt til den karakteristiske Reinebringen.  Etter besøket i Reine reiser Kongen og Dronningen til Sakrisøy der de skal besøke bedriften «Anitas sjømat» og møte representerer for næringslivet på øya, står det i pressemeldingen.

Fylkesturen i Nordland avsluttes ved at Kong Harald og Dronning Sonja inviterer representanter for kommunene de har besøkt, til en mottakelse om bord på Kongeskipet. Skipet vil ligge utenfor Reine i Moskenes.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.