Elena Viktorovna Yakovleva blir ny kultursjef i Vestvågøy

Kultursjefen på plass

Skrevet av Andre Bruun
17.06.2020 07:00 - OPPDATERT 18.06.2020 06:02

Elena Viktorovna Yakovleva (47) blir ny kultursjef i Vestvågøy kommune etter Richard Brattli som gikk av med pensjon for en uke siden. Kommunen informerer om at de er svært glad for at Elena takket ja til jobben.

Det ble klart i går at  Elena Viktorovna Yakovleva, har takket ja til jobben som ny kultursjef i Vestvågøy kommune. Kommunen melder at de er godt fornøyd med å få en så dyktig og kvalifisert leder som Yakovleva på toppen i kultursektoren og ser med glede frem til perioden med henne som leder.

Yakovleva er en erfaren kulturleder med bred kompetanse innenfor kultur i mange sjangere. Hun er også utøvende fiolinist og artist, pedagog og dirigent. Det blir sagt om henne at hun er en kreativ idé-formidler og produsent innenfor egne show og tverrfaglige prosjekter med profesjonelle, amatører, frivillig og flyktninger inn- og utland. 

Yakovleva har også erfaring og kompetanse innenfor administrativt arbeid, logistikk,  markedsføring og saksbehandling i offentlig virksomhet og er således den rette for jobben som kultursjef, mener Tilsettingsutvalget i Vestvågøy kommune. 

Les mer om:

Meieriet Kultursjef
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.