Bandet Sjanseløs er ett av flere som byr på en skikkelig oppvåkner

Kulturskolen tar over Meieriet

Skrevet av Andre Bruun
22.11.2019 19:47

Lørdag blir det en stor dag for kulturskolens elever på Meieriet kultursenter på Leknes. Fra klokken tolv og langt utover ettermiddagen presenteres det kulturelle godbiter for enhver smak.

Morgendagen er en dag alle kulturinteresserte i Vest-Lofoten må sette av. Da inntar kulturskolen Meieriet kultursenter og gir seg ikke før lørdagsgodtet er konsumert og gullrekka har fått startet.

Fra ballett til punk 
Det presenteres litt av hvert av kulturelle finurligheter, og alle elevene ved skolen får anledning til å vise litt av hva de har drevet med siste halvåret og mer.

Under kyndig ledsaging og ledelse av dyktige medarbeidere som  kulturkonsulent Trond Handberg, musikklærer Bengt-Ronny Lorentzen og teaterpedagog Mette Myr skal det vises frem alt kulturskolen har å by på, og det starter relativt tidlig. Allerede klokken tolv har de første fremmøtte anledning til å få med seg levende musikk. 

Klokka ett blir det en ørliten pianokonsert, dette er ikke i regi av kulturskolen, men kulturhuset selv. Da blir det pianokonsert i foajeen ved biblioteket. 

Når den er over byr kulturskolen opp til musikkjam, der alle som vil kan få delta og få litt enkel opplæring. Det blir nok en gang konsert med hardtslående band, før relativt rolige kulturelle inntrykksformer tar over igjen.

Ettermiddagen er viet til ballett og teater, og flere ballettgrupper vil by på underholdning i førjulstidens ånd. Vel bekomme.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.