Kun seier er godt nok for et hardt presset Newcastle

Skrevet av Torgeir Jørgensen
19.10.2018 20:49

Newcastle må gå i strupen på Brighton. Kun 3 poeng er godkjent på lørdag, etter en grusom sessongstart i Premier League.

 Trippel lørdag. Spillestopp.kl.15.25.

Molde - Sarpsborg 08 H til 1,62 I odds.

Stuttgart - Borussia Dortmund B til 1,70 i odds.

Newcastle - Brighton H til 2,07 i odds.

 

Molde har imponert i høst med 4-1-0 I form. Er det beste hjemmelaget i Eliteserien med 10-0-3. Har spydspissen Håland med 11 fulltreffere.
Sarpsborg 08 gjør det skarpt i Europa League. Det har gått ut over seriespillet med syv strake tap. Møter Malmø FF i neste uke, og nedprioriterer nok en gang seriespillet. H.

Stuttgart med elendig start i Bundesliga med 1-2-4, 6-13 i mål og sisteplass. Møter her serieleder Borussia Dortmund med 5-2-0 og 23-8 i mål. Gjestene oser av selvtillit, og Paco og Reus scorer på bestilling. B.

Newcastle med 0-2-6. Det er bare et tidsspørsmål før første PL seieren denne sesongen er i boks. Hadde Manchester United i kne på Old Trafford helt til det gjensto et kvarter. Ledet 2-0, men tapte 2-3. Fikk masse selvtillit fra den matchen. Brighton er gode hjemme, men sliter på bortebane med 0-1-3. Et hardt presset Newcastle, og trener Benitez for sin opptur hjemme på St James' Park på lørdag. Spill H.

Totalodds: 5,70

 

 

 

Trippel lørdag. Spillestopp kl.15.55. 

 

West Ham - Tottenham H til 3,95 i odds

Bournemouth - Southampton H til 1,93 i odds.

Wolverhampton - Watford H til 1,77 i odds.

Det blir drama i lokaloppgjøret mellom West Ham og Tottenham. En kamp West Ham elsker. Vertene har bare et tap på de fire siste. Vant siste hjemmekamp mot Manchester United med sifrene 3-1. Med viktige Eriksen fortsatt skadet for Tottenham, så må man bare løp og kjøp oddsen til flotte 3,95 på West Ham.

Bournemouth er i strålende form med 4 seirer på de fem siste. Står med tre strake seirer hjemme på Vitality Stadium. Scorer masse mål og Joshua King er toppscorer. Imponerte sist med 4-0 borte mot Watford. Southampton er en skygge av seg selv. Tre strake tap i PL og 0-8 I mål. Taper lokaloppgjøret i Sør- England.

Wolverhampton har tatt PL med storm. Ligger på en flott 7.plass med 4-3-1 og 9-6 i mål. Satser på det defensive. Har spilt 1-1 mot begge Manchester lagene. Watford åpnet forrykende med fire strake seirer. Har byttet i mot i det siste med 0-1-3. Ligger på en flott 9.plass. Taper på Molineux Stadium. H.

Totalodds: 13,49

 

 

 

Trippel søndag. Spillestopp kl.15.25.

Hertha Berlin - Freiburg H til 1,75 i odds.

Ranheim- Bodø/Glimt H til 2,40 i odds.

Mjøndalen - Jerv H til 1,52 i odds.

Hertha Berlin er i knallform. Vant 2-0 hjemme mot Bayern München i siste hjemmekamp. Trioen Duda og Ibisevic er i scoringsform. Ligger på en flott 5.plass med 4-2-1. Har 3-0-0 og 7-2 I mål hjemme på Olympiastadion. Freiburg også gode hjemme, men sliter borte. Tapte nylig 1-4 borte for Augsburg. Neppe noe enklere i hovedstaden Berlin. H.

Ranheim fikk en opptur med 2-1 seier hjemme mot Kristiansund. Er sterke hjemme på EXTRA Arena med 7-3-2. Ligger fortsatt blant de fem beste. Bodø/ Glimt har rotet det til for seg selv nå i høst. Har nå tre strake tap i Eliteserien. Har svak form. Borte viser tallene 2-5-5. Man får håpe at de gule henter poeng i Trøndelag. U.t. tror at Michael Karlsen avgjør nok en gang for Ra Ra Ranheim.

Mjøndalen ligger på 2.plass og direkte opprykk. Vil ikke miste den plassen da det gjenstår 5 serierunder. Har 6-6-1 hjemme, og vant 3-0 sist gang Jerv fra Grimstad var på besøk på Isachsen Stadion. Jerv ligger på 10 plass og 34 poeng. Ligger dermed i ingenmannsland. Kan verken rykke opp eller ned. Hva så med motivasjonen? Dette vinner bruntrøyene. H.

Totalodds: 6,38

 

Få flere tippetips på torgeirtips.no

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.