Fra venstre: Elisabeth Tørre Særsland, Marthe Ausevik, Daniel Myrene, Krostian Sletner og kokk Frida Haugen. Begge foto: Ane Strømsvåg

Lager snacks av tang med Frida på Himmel & Havn

Av Ane Strømsvåg
06.04.2018 15:20 - OPPDATERT 07.04.2018 08:57

Få full tilgang til Avisa Lofoten på nett nå med en gang. Klikk den store oransje knappen under:

Som en ung, sprek og hardtsatsende nettavis for Vestvågøy, Flakstad og Moskenes, har vi som mål å dekke store og små saker og begivenheter i nærmiljøet, og samtidig gi våre lesere de beste historiene.

Nett: Kun 99 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid - E-avis inkludert
Komplett: Kun 149 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid - E-avis og papiravis inkludert

 


Logg inn