Fra venstre: Elisabeth Tørre Særsland, Marthe Ausevik, Daniel Myrene, Krostian Sletner og kokk Frida Haugen. Begge foto: Ane Strømsvåg

Lager snacks av tang med Frida på Himmel & Havn

Av Ane Strømsvåg
06.04.2018 15:20 - OPPDATERT 07.04.2018 08:57

Du er kun noen få tastetrykk unna å få full tilgang til Avisa Lofoten på nett.

Klikk den store oransje knappen under, og velg mellom:


Månedlig: Kun 99 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid - E-avis inkludert
Årlig: Kun 1099 kr for et helt år - abonnementet fornyes automatisk - ingen bindingstid - E-avis også inkludert
Komplett: Kun 129 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid - E-avis og papiravis inkludert

(du trenger ingen kampanjekode får å bestille komplett, bare la feltet stå tomt)