Foto: privat

Leknes skiklubb og Sport 1 feirer en kjempevinter med å gi bort skipakker

Av Ane Strømsvåg
07.05.2018 10:40 - OPPDATERT 07.05.2018 10:45

10 på Gamma har aldri vært mer populært. På onsdag trekker Leknes skiklubb og Sport 1 vinnere av en rekke premier.

 - Det har blitt en veldig fin tradisjon at Sport 1  og Leknes skiklubb går sammen om 10 på Gammen på vinteren. Dette gjør vi for og få folk på ski, og samtidig gir det inntekter til drifta av skiløypene våre, sier Inge-Harald Olsen i Leknes skiklubb, som kan fortelle at det på onsdag skal trekkes vinnere til blant annet to skipakker.

Trekker vinnere av skipakker

De som har deltatt på årets 10 på Gamma er onsdag klokken 17 med i trekkingen av flotte premier levert av Sport 1. Jo flere kort som er lever, jo større er sjansen for å vinne. Kåringen skjer på Sport 1 på Lofotsenteret.

- Førstkommende onsdag har vi en spennende trekking hos Sport 1. Hovedpremien er en skipakke til herre og en til dame, gitt av Sport 1. Vi trekker også andre fine premier, alle sponset av sport 1.  Dette er en fin ordning for skiklubben - vi får inntektene - og Sport 1 sponser premiene, forteller Olsen i Leknes skiklubb. 

 

Fantastisk vinter

- I år har vi har vi hatt en fantastisk vinter, med skiføre  fra midt i desember. Det vises også på de innlevert kort. Det har blitt solgt dobbelt så mange kort i år som en normal vinter, sier Olsen.

 I årets 10 på Gamma har 37 personer deltatt. Deltakerne er fra alderen 10 til 78 år. 

 - Det som er så innmari imponerende er at den eldste har levert 8 kort. Han har altså over 80 turer til Gammen på ski i vinter. Hans kone har "bare" 70 turer, sier en imponert Inge-Harald Olsen.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.