Foto: Leknes skiklubb

Leknes skiklubb med to lørdagsrenn

Av Ane Strømsvåg
06.04.2018 11:11 - OPPDATERT 07.04.2018 08:59

Med gode forhold og strålende vær arrangerer Leknes skiklubb to renn lørdags formiddag.

Inge Harald Olsen, leder i Leknes skiklubb, oppfordrer folk til å hive seg med på morgendagens skirenn. Skiklubben arrangerer både barnerennet Adwice-sprinten og voksenrennet Gammen rundt på formiddagen i morgen, lørdag.


Adwice-sprinten starter klokken 11.30
Påmelding Gammen rundt skjer fra klokken 12.
Gammen rundt starter klokken 13 for konkurranseklassen og fortløpende etter påmelding for trimklassen.

Utnytter forholdene og kjører to løp
- Nå er det snø, og da kjører vi både barneskirennent Adwicen, og Gammen rundt. Gammen rundt er en løype på 15 kilometer. Og det er et løp både for dem som tar det på tid og dem som tar det som en tur, forteller leder i Leknes Skiklubb.

Bellønning på toppen
Oppe ved Gamma venter banan og saft.
- Det står en mann oppe ved gammen og deler ut saft og banan, sier Olsen.

- Alle som deltar på Gamma rundt får medalje. Det får også deltakerne på Adwice-sprinten, i tillegg til en annen premie fra Telenor, sier Olsen, og oppfordrer så mange som mulig til å delta.

Gode forhold
- Jeg har vært og vurdert løypa i dag. Det er kjempeforhold inni marka nå. Jeg vil oppfordre alle sammen til å stille opp. Det er artig, sosialt, god trim og en veldig fin tur, sier Inge Harald Olsen i Leknes skiklubb. 

 

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.