Gerbrand Vink (23), Marielle de Roos og Hugo Vink. Marielle forteller at de lokale setter pris på lokal mat, at det er godt samarbeid med hverandre og at de gir hverandre tips. Foto: Torunn Irene Seldal

Å drive økologisk er ikke noe "hokus pokus"

Skrevet av Torunn Irene Seldal
06.08.2022 09:00

Den lille, lokale, økologisk gården Lofoten Gårdsysteri driver med geiteostproduksjon i verdensklasse i det tøffe Lofotklimaet.

Tips oss

Lofoten Gårdsysteri vant sølv for Steinfjording Havsmak i VM i gårdsost. De ønsker å drive jorda best mulig og sier det bare er fem geitegårder igjen i Lofoten. 

Abonner på Avisa Lofoten AS for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Abonnenter på avisalofoten.no får nyheter fra Vestvågøy, Flakstad, Moskenes, Værøy og Røst

Du er kun noen få tastetrykk unna å få full tilgang til Avisa Lofoten

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort

Velg abonnement