Geir Myhren, Øyvin Lorentzen, Tobias Lorentzen, Marit Andreassen og Marte Lorentzen trives godt på jobben. Neste år trenger de nye sommervikarer. Foto: Torunn Irene Seldal

— Før måtte de nesten stå klar med kniv og gaffel

Skrevet av Torunn Irene Seldal
16.07.2022 06:00

Geir Myhren som er kjøkkensjef og daglig leder hos Lofoten Samdriftskjøkken AS sier de startet med et helt nytt konsept i 2019.

Tips oss

De gikk fra koking og servering til kokk og kjøl. Det vil si at de nå produserer middagen først, så kjøler de den, pakker den sammen, så blir den hentet for levering. Istedenfor å kjøre ut middagen klokka 13 hver dag så kan maten bli levert ut to ganger i uken. 

Abonner på Avisa Lofoten AS for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Abonnenter på avisalofoten.no får nyheter fra Vestvågøy, Flakstad, Moskenes, Værøy og Røst

Du er kun noen få tastetrykk unna å få full tilgang til Avisa Lofoten

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort

Velg abonnement