Biblioteket på Leknes inviterer til storslått feiring av Harry Potter hele torsdag

Magi og trolldom på biblioteket

Skrevet av Andre Bruun
05.11.2019 10:57 - OPPDATERT 05.11.2019 22:15

Torsdag åpner Meieriet bibliotek opp dørene til J.K. Rowlings magiske Harry Potter univers, og alle får bli med på reisen.

Torsdag ønsker biblioteket på Meieriet kulturhus på Leknes å invitere alle fans av fantasi og magi til en dag full av film, bøker og kostymer med forfatter J.K. Rowlins Harry Potter univers som bakgrunn.

Jubileum 
- Det er i år tjue år siden bøkene om Harry Potter ble oversatt til norsk, og i den anledningen har vi planlagt å ha en skikkelig markering av en av de mest kjente forfattere de siste årene, forteller Tor Hetzler som er bibliotekar.

Feiringen vil foregå hele torsdag, fra biblioteket åpnes til utpå kvelden, og det legges opp til en virkelig minneverdig dag for alle som er glade i Hogworth og Harry Potter.
- Vi skal gjennom masse Harry Potter filmer, det skal være utstilling av litteratur og så vil det være kostymeshow. 
- Kle deg ut som Harry selv, Hermine, Voldemort, Draco Malfang, et kosteskaft, Sirius Langballe, Ronny, Humlesnurr.....eller uansett hvem som er favoritten din.
Vår jobb er å gjøre om Meieriet til Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Det skal vi klare.

Les mer om:

Meieriet Harry Potter
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.