Leserinnlegg fra Ørjan Arntzen, Flakstad SV.

Mens vi venter på molo

Skrevet av Leserinnlegg
05.09.2019 11:00 - OPPDATERT 08.10.2019 09:36

LESERINNLEGG: I 2017 var ordfører Hans Fredrik Sørdal sitert i Lofotposten på at «dette må vi bare få til» da folkene på Myrland spurte om mulighet til å få reparert moloen på Myrland.

Rent bortsett fra at sitatet var for fristende til å la ligge er ikke dette et leserinnlegg for å kritisere at det ikke har skjedd noe, men derimot er dette et leserinnlegg for å invitere til samarbeid for å få noe til å skje. 

I samtaler med våre folk på fylkestinget konstaterer vi at Nordland Fylkeskommune venter på en henvendelse fra Flakstad Kommune rundt rassikringstiltak på Myrland. På grunn av de mange og hyppige hendelsene på fylkesveien ligger denne veien langt fremme i pannebrasken for alle som er opptatt av samferdsel i fylkeskommunen. Dette er en anledning vi må benytte til vår fordel. Når fylkeskommunale politikere er løsningsvillige må vi på grasrota følge på.

Flakstad SV krever at den nye politiske ledelsen i kommunen oppretter kontakt med fylkesråden for å diskutere løsninger på molo og andre rassikringstiltak på Myrland. Vi forventer at Senterpartiet bidrar med å legge trykk på egen samferdselsråd og vi vil følge opp med å arbeide mot våre politikere i fylkestinget. Et perfekt samarbeidstiltak i en kommune hvor de politiske partiene har fått mye kritikk for manglende samarbeid. 

Vi skjønner selvfølgelig at finnes en realisme i hva som kan bli gjort. Derfor er dette er hverken en lovnad om tunnel eller andre tiltak, men det er en lovnad om å ta folkene på Myrland på alvor slik at de iallfall kan få visshet i hva som er realistiske tiltak videre.

Mvh
Ørjan Arntzen
Flakstad SV  

Les mer om:

Valg 2019 Leserinnlegg
Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.