Arbeidere ved Lerøy i Stamsund

- Nå må vi ta vare på de pårørende

Skrevet av Andre Bruun
09.02.2021 10:11

Etter helgens tragiske arbeidsulykke ved Lerøy sine produksjonslokaler i Stamsund, er bedriftens hovedfokus nå på å ta vare på de ansatte.

- Nå handler det om å ivareta de pårørende og våre ansatte. Våre tanker går til den omkomnes familie og andre pårørende, forteller samfunnskontakt hos Lerøy Norway Seafood, Krister Hoaas.

- Den ansatte som var i slutten av tjueårene og ansatt hos oss ved Lerøy, omkom i en tragisk ulykke under rengjøring av en  av maskinene i produksjonslinjen ved lokalene våre. Det var en tragisk hendelse som har berørt mange, både andre ansatte og mannens nærmeste. 

Politiet melder at etterforskningen pågår fortsatt og en endelig konklusjon ikke vil komme enda selv om de har et relativt klart bilde over hendelsesforløpet.
- Politiet gjennomfører teknisk og taktisk etterforskning på stedet. Etterforskningen pågår enda, og vil fortsette videre utover i uken. Rutinemessig vil det bli foretatt obduksjon av avdøde. Pårørende er varslet og kommunens kriseteam ivaretar de involverte melder Politiets informasjonskontakt i Bodø.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.