Newcastle på vei bort fra nedrykk med seier på lørdag

Skrevet av Torgeir Jørgensen
30.11.2018 18:20

Newcastle med tre strake seirer i PL. Møter her et formsvakt West Ham med kun en seier på de sju siste. Mistrives i Nord-Øst med tre strake tap. Spill H til flotte 2,35 i odds.

Newcastle United - West Ham United H til 2,35 i odds.

Newcastle har spilt på seg selvtillit med 3-1-0 på de fire siste og bort fra nedrykk. Har i tillegg fått spillere tilbake etter skader. Det er blant annet den viktige stopperen, Jonjo Shelvey. West Ham med 1-2-4 på de sju siste. Sliter med skader og får problemer mot The Magpies som både er i form og er stinne av selvtillit. Spill H.

 

Nottingham Forest - Ipswich Town H til 1,52 i odds.

Nottingham Forest med ishockeyresultat i midtuka borte mot Aston Villa med sifrene 5-5. Er i form med 3-3-0 i serien. Ligger nå på 6.plass og play off med sine 31 poeng. Da er det langt verre med Ipswich som ligger sist på tabellen med kun har 11 poeng. Har 0-2-5 på de sju siste. Spill H.

 

Queens Park Rangers - Hull City H til 1,70 i odds. 

QPR har nå tre strake hjemmeseirer på intime Loftus Road i London. Har nå 4-2-1 i form og klatrer stadig nærmere play off på tabellen. Hull City har også bra form med 2-3-2. Ligger på nedrykk med sine 17 poeng. Noe av grunnen er bortestatistikken som viser 2-2-5. Spill H.

Totaloddsen på denne trippelen ble på 6,07 x innsatsen. Lykke til.  

 


Torgeir Jørgensen og avisa Lofoten samarbeider om å gi deg tippetips. Overskuddet fra Torgeirs tipping for avisa Lofoten gjennom et år går uavkortet til en frivillig organisasjon. Når vi gjør opp status om omtrent et år skal pengene gis til organisasjonen Blå Kors, som jobber med forebygging og behandling av rusavhengighet.

Få flere tippetips på torgeirtips.no og les mer om Blå kors her.

Debatt
Avisa Lofoten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.